DE FEESTKONING: INITIATIEF VAN DE BALLONNENGIGANT!

Sinds de start van de Ballonnengigant is ons bedrijf ieder jaar sterk gegroeid. Begonnen met enkel een webshop voor ballonnen en feestartikelen, maar binnen no-time een fysieke winkel in het winkelhart van Gennep. Binnen korte tijd heeft de Ballonnengigant zich weten te manifesteren als dé versierders in de wijde regio en werd de winkel al gauw een begrip.

Onze andere tak, de feestartikelen, is de afgelopen jaren exponentieel gegroeid. Met name in de zakelijke markt hebben we onze naam gevestigd bij vele bedrijven. Wij leveren landelijk onze decoraties met een capaciteit in eigen huis tot wel 25 vestigingen/afleverlocaties per dag. Daarnaast is het bedrukken van ballonnen, bijv. met een reclameslogan of (full-colour) logo de laatste jaren enorm toegenomen.

Ook in de particuliere sector hebben wij jaar op jaar meer decoraties geplaatst, waaronder bruiloften, jubilea, verjaardagen en andere feesten.

Door deze groei met feestartikelen, waarin wij ons in service en kwaliteit duidelijk onderscheiden, is onze fysieke winkel per januari 2014 gesloten. Dit zodat wij ons voor de volle 100% kunnen richten op onze verdere groei in mooie feestartikelen zoals decoraties en zelfs grimas. Gezien onze groei en verdere groeiplannen, behoeft onze naam een nieuwe identiteit en bedrijfsvoering. "De Feestkoning" past hier gezien onze passie, motivatie, creatieve blik en toekomstplannen veel beter bij.

De service, kwaliteit en concurrerende prijzen blijven hierbij nog steeds hoog in het vaandel staan, zoals de afgelopen jaren sinds de start van ons bedrijf.

Mocht u vragen hebben naar aanleiding van uw bezoek op onze site, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.