Grimas Schmink
Grimas Schmink

Grimas Schmink


Subcategorieën


 • Waterschmink

  Grimas Water Make-up (Pure) is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering.
  Water schmink van Grimas kan direct op de huid worden aangebracht, maar wij raden aan eerst een laagje Grimas Cake Make-up aan te brengen.

  Dit biedt het voordeel dat de kleuren van Water Make-up egaler aan te brengen zijn, sprekender zijn en later ook weer makkelijker kunnen worden verwijderd. Cake Make-up droogt snel en vermengt zich niet met de Water Make-up. Cake Make Up zorgt ook voor een beschermlaag tussen uw huid en de schmink.

 • Schmink Paletten
  Grimas water make up is een ongeparfumeerde en glutenvrije water make-up, bedoeld voor gezichts- en lichaamsbeschildering. U bestelt bij De Feestkoning ook eenvoudig paletten, variërend tot 24 schitterende kleuren.
 • Glitters
  Met onze Grimas glitter producten maakt u uw creatie compleet en wordt het een waar kunstwerk.
 • Penselen

  De Feestkoning heeft verschillende Grimas schminkpenselen (rond, plat, kattentong, enz.)in diverse uitvoeringen voor de beste schminkresultaten.

  Bij waterschmink reinigt u de penselen met lauw water en bij vetschmink reinigt u de penselen met make-up remover of afschmink.

 • Sponsjes
  Sponsjes: voor alle soorten make-up en poeders bij theater en grimeren.
 • Cake make-up

  Grimas Cake Make-up is een zeer matte basis make-up.

  Het wordt gebruikt voor visagie (televisie, film en fotografie), maar ook voor groot en klein theater. Cake Make-up is ideaal voor grote delen van het lichaam (bijvoorbeeld bij ballet, bodypaint en Zwarte Piet) of als basis voor beschilderingen in combinatie met Grimas Water Make-up (Pure of Fluor.)


  Cake Make-up is verkrijgbaar in een doosjes van 35 gram.

 • Lipstick en Gloss

  Lipstick (Pure) Grimas Lipstick (Pure) is een ongeparfumeerde, zeer kleurintensieve lipstick zonder chemische conserveermiddelen. Hij bevat wel een smaakessence (fruit) hetgeen door de wet als parfumering dient te worden aangeduid.

  Lipstick (Pure) is ook op bestelling verkrijgbaar in paletten van 12 en 24 stuks en in losse (A1) napjes van 2,5 ml. Hiervoor hanteren wij een gemiddelde levertijd van 3-5 werkdagen. Op die manier bent u er van verzekerd dat u hiervoor "verse" producten ontvangt met een recente productiedatum, zodat u lang van uw aankoop gebruik kunt blijven maken.

  Er is een grote collectie matte tinten Lipstick (Pure), waaronder Base Pure een kleurloze Lipstick waarmee alle andere tinten gemengd kunnen worden om ze transparanter te maken. Neemt u hiervoor contact op, wij adviseren en helpen u graag verder met uw keuze.

 • Lijm en pasta

  Lijm en pasta.

  Grimas Wateroplosbare Mastix is een huidlijm en wordt gebruikt voor het lijmen van Sterretjes en baarden, snorren en wenkbrauwen van Wolcrêpe. Wateroplosbare Mastix is verkrijgbaar in een flesje van 10 ml met een applicatiekwastje.

 • Poeders en fixeer
  Grimas Make-up Poeder is een losse, droge, matterende poeder voor diverse make-up doeleinden (met name visagie). Hij wordt gebruikt voor het fixeren van Grimas Foundation, Crème Make-up (Pure) of Camouflage Make-up (Pure). Door de sterk matterende werking is Make-up poeder ook zeer geschikt voor de vette huid en voor gebruik bij fotografie.
 • Effecten
  Creëer bijzondere effecten met deze kwaliteitsprodukten van Grimas.
 • Latex

  Grimas Latex Neuzen en Sets zijn rubberen neuzen, snuitjes, horentjes, oren en kinnen, die in één stuk of in sets van twee of drie worden geleverd. Zij worden gebruikt voor theater, carnaval, film en televisie.

  Bij juist gebruik kunnen de neuzen en sets meerdere malen worden gebruikt.

 • Verzorging

  Verzorging.

  Voor de optimale verzorging voor onder andere het verwijderen van uw make up, schmink en grime.

 • Accessoires

  Accessoires.

  Originele accesoires van Grimas voor uw schmink- en grimeerproducten.

 • Complete pakketten
  Wij hebben speciale schmink pakketten samengesteld, alle complete schminkpakketten zijn extra voordelig geprijsd.
 • Schminkboeken

  Schminkboeken.

  Schitterende schminkboeken met de mooiste creaties.
  Alle voorbeelden zijn in gemakkelijke stap voor stap fotos geillustreerd.