Ballonnen
Ballonnen
Ballonnen

Subcategorieën


 • Latex ballonnen

  De Feestkoning heeft een ruime keus aan latex ballonnen.

  Ons huismerk ballonnen is Folatex, welke geschikt zijn voor elk feest. Feestelijk groot formaat (12" / 30cm), bedrukt met leeftijden of andere gelegenheden, onbedrukt, metallic ballonnen, kleine verpakkingen of voordeelverpakkingen, het behoort allemaal tot ons ruime assortiment.
  De ballonnen zijn van een goede kwaliteit en gunstig geprijsd.

  Wilt u aan de slag als een professional, kies dan voor Sempertex® of Qualatex® ballonnen.
  Deze A-kwaliteit ballonnen worden door ons gebruikt voor onze decoraties.
  Bovendien zijn deze in diverse afmetingen leverbaar, van klein (11cm doorsnede) tot groot (90cm doorsnede).

 • Wensballonnen

  Een magisch en prachtig gezicht!

  Onze wensballonnen zijn 100% goedgekeurd door de Voedsel- en Waren Autoriteit, daardoor veilig in gebruik en voldoen daarmee aan de nieuwste eisen volgens de Nederlandse Wetgeving. De Feestkoning heeft wensballonnen in diverse kleuren, bedrukt met tekst, maar ook in 2 verschillende formaten.
  100% veilig, 100% afbreekbaar

  Ons XL formaat is groter, mooier en langer te bewonderen in de lucht. Ufoballoons, geluksballonnen of wensballonnen komen oorspronkelijk uit Thailand en worden daar gebruikt bij de viering van het Loy Krathong feest,dat op de 12e volle maan gevierd wordt. De ballonnen worden opgelaten als offer voor de godin van het water 'Mae Pra Khongkha', waar men haar bedankt voor het geven van het water,maar ook vergiffenis vraagt voor het gebruik ervan. De bevolking in Thailand gelooft tevens dat hoe hoger de geluksballon vliegt of hoe verder deze komt,hoe meer geluk er in het komende jaar volgt.

  In Nederland en België worden ze gebruikt bij trouwerijen , geboorte , bbq, festival, 4-fun, begrafenis, crematie of herdenkingen aan overledenen. Ze zijn een ware rage aan het worden. Andere namen voor deze ballonnen zijn ook wel wensballon, geluksballon of herdenkingsballon.

 • Sempertex ® ballonnen

  Door professionals, voor professionals.
  Deze topkwaliteit decoratieballonnen worden door decorateurs over de hele wereld gebruikt.

  Makkelijk te knopen, mooie kleuren, uitgebreid assortiment, A-kwaliteit én een scherpe prijs.
  De Sempertex ballonnen zijn verkrijgbaar in 5 Inch (12 cm), 12 Inch (30 cm) en 36 Inch (90 cm).

  De Feestkoning heeft nagenoeg alle kleuren in voorraad. Zit uw gewenste kleur er niet bij of wilt u een kleurmonster ontvangen? Neemt u gerust contact met ons op.

   

   

 • Qualatex ® ballonnen

  Decoreren als een echte professional?

  Onze Qualatex® ballonnen zijn gemaakt van de beste kwaliteit. De Feestkoning heeft nagenoeg alle kleuren in voorraad. Zit uw gewenste kleur er niet bij of wilt u een kleurmonster ontvangen? Neemt u gerust contact met ons op. In diverse maten leverbaar, van klein tot groot.

 • Folieballonnen

  Altijd een succes, op elk feest.

  De Feestkoning heeft een groot assortiment folieballonnen in vele vormen en maten. Onze folieballonnen worden gevuld met helium verstuurd. De geadresseerde krijgt een mysterieuze doos, wanneer deze geopend wordt zweeft de ballon omhoog. Al onze folieballonnen worden inclusief gewichtje geleverd.

  De Bubble ballonnen zijn nog wat onbekender, maar maakt zeker zijn opmars. Het voordeel van Bubble ballonnen is dat deze langer blijven zweven, sterker zijn en beter bestand tegen temperatuurswisselingen, waardoor ze eventueel ook buiten toegepast kunnen worden. Bekijkt u rustig ons assortiment. Mocht u op zoek zijn naar een speciale folieballon of bedrukte folieballonnen met uw logo of tekst, neemt u dan contact met ons op.

 • Accessoires

  Op zoek naar toebehoren en accessoires voor uw ballonnen?

  Ballonpomp, ballonlint, draagstaafjes, snelsluiters, kortom... alle hulpmiddelen die u nodig heeft om uw ballonnen te vullen of om te decoreren als een ware professional vindt u natuurlijk bij De Feestkoning.

 • Kadoballon BESTSELLER!

  Een échte topper op ieder feest!


  De meest originele manier om geld te geven! Laat het door ons verpakken in een ballon. Altijd een succes! De werkwijze is simpel. Het enige wat u hoeft te doen is de gelegenheid / opdruk van de ballon te kiezen en het geldbedrag in te vullen. Wij maken er een spectaculaire kadoballon van zodat u de show steelt en geld in een ballon verpakt geeft in plaats van een (simpele) kaart.


  Wij zorgen ervoor dat het een waar geschenk wordt: In de transparante ballon (met opdruk) stoppen wij confetti en allemaal kleine ballonnetjes aangevuld met het gewenste geldbedrag. Om de ballon compleet te maken komen bovenop de ballon nog kleine ballonnetjes en werken we het geheel af met krullint. Een echte aanrader voor een mooi en origineel cadeau!


  U hoeft uw huis er niet voor uit. In enkele eenvoudige stappen heeft u uw cadeauballon zo in uw bezit. 
  Uw ballon wordt met verhoogde aansprakelijkheid tot € 500,00 verzonden. 
  Op die manier is uw geld en cadeau ook onderweg in goede handen.

  Vandaag besteld = morgen in huis!

 • Bubbles ballonnen

  Blikvangers voor alle gelegenheden.

  Deze ballonnen zijn gemaakt van een transparante "stretchy" kunststoffolie. Deze bubbles worden door ons met helium gevuld. De ballonnen zijn redelijk rond van vorm en zijn zeer sterk.

  Wilt u echt iets speciaals? De dubbelbubble heeft een extra ballon of vorm in de (buitenste) bubble. Daardoor leuk om te geven, geweldig om te krijgen. Bubble ballonnen zijn super dicht. Een opgeblazen bubble kan enkele weken tot maanden mooi blijven staan. Deze ballonnen oxyderen niet.
  Het assortiment groeit hierin nog steeds, ook bij De Feestkoning komen er steeds weer nieuwe en actuele uitvoeringen bij.